طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو

 

طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای 

قفسه ادویه‌های هر آشپزخانه‌ای، یک سری ادویه‌های خاص و خوش‌عطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین می‌کند. مخلوط پلو خامه ای با ادویه‌هایی از رنگ و طعم جنوبی، 

ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوش‌خوراک می‌شود. همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید

برنجیک پیمانه

نخود فرنگینصف پیمانه

آب مرغدو پیمانه

چوب دارچینیک عدد

خامه ترش خرید آنلاین100 گرم

سینه مرغ200 گرم

روغن زیتونسه قاشق غذاخوری

کره50 گرم

پیاز قرمز خرد شدهیک عدد متوسط

هویج رنده شدهدو عدد

تخم گشنیزیک قاشق غذاخوری

زردچوبهیک قاشق غذاخوری

پاپریکایک قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق چای‌خوری

فلفل کبابی تنددو عدد

سیر رنده شدهدو حبه

برگ بودو عدد

دانه هلسه عدد

بادیان ستاره‌اییک عدد

نمک و فلفلبه مقدار لازم

مرحله اول

برای شروع روغن زیتون را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز و هویج را داخل تابه بریزید و با روغن تفت دهید. حالا سینه مرغ را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا، زنجبیل تازه، فلفل کبابی تند و سیر را اضافه کنید. در آخر برگ بو، دانه هل و 

بادیان ستاره‌ای را اضافه کنید و همه مواد و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید تا مزه‌ها به خورد هم روند. در آخر مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله برنج خام، نخود فرنگی را اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید تا برنج رنگ بگیرد. سپس آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب مرغ به جوش آید. صبر کنید تا بیشتر آب مرغ بخار شود، سپس یک چوب دارچین اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. وقتی برنج هنوز زنده است و کاملا دم نکشیده، خامه ترش را اضافه کرده و دوباره در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا دم بکشد.

مرحله سوم

پلو خامه ای آماده است. آن را داخل دیس سرو کرده و با مقداری جعفری تزیین کنید. نوش جان!


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها