طرز تهیه عدس پلو مجلسی و خوشمزه برای نذری

 

طرز تهیه عدس پلو مجلسی و خوشمزه برای نذری

 روزهای کودکی برای هر کسی با بو، صدا یا رنگی خاص به خاطر می‌آید. برای بعضی‌ها صدای نمکی یا لحاف دوز را می‌دهد و بعضی‌ها هم کودکی‌شان را با بوی پختن رب گوجه یا عطر نعناعی که آماده عرق‌گیری شده به خاطر می‌آورند. کودکی من، بوی عدس پلوی ظهر‌های جمعه را می‌دهد. بوی پیاز‌ داغ‌های آماده شده را دارد و مثل خلال پسته و بادام و برنج زعفرانی روی دیس رنگارنگ است. یادآوری همین خاطرات خوش بو و رنگ کافی است تا طرز تهیه عدس پلو مجلسی را به همان شیوه‌ای که از بچگی مزه مزه کرده‌ام با شما در میان بگذارم. در این مطلب، با طعم خوشایند خاطرات من همراه می‌شوید.

بیشتر بخوانید

عدسدو پیمانه

برنجسه پیمانه

پیاز ریز و سرخ شدهدو عدد

گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم

کشمشبه مقدار لازم

خلال پسته و بادامنصف فنجان

خلال هویجنصف فنجان

کره کاله خرید آنلاینبه مقدار لازم

مرحله اول

برای تهیه عدس پلو، دو راه دارید. می‌توانید 

این غذا را به صورت کته آماده کنید یا اینکه عدس پلو مجلسی‌تری را با برنج آبکش شده آماده کنید. اگر گزینه دوم را انتخاب می‌کنید ابتدا برنج را بشویید و آن را در آب و مقداری نمک بخیسانید.

مرحله دوم

عدس‌ها را خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بپزد اما قبل از له شدن آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

درون تابه‌ای کمی روغن بریزید و آن را بگذارید تا داغ شود سپس پیازهای سرخ شده را درون آن بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی و نرم شدند گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم

برنجی که خیسانده بودید را درون یک قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. بعد از اینکه آب برنج جوشید آن را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن عدس را به برنج اضافه کنید و آن‌ها را با هم، هم بزنید و سپس دوباره به قابلمه منتقل کنید. کمی روغن روی آن بریزید و اجازه دهید دم بکشد.

مرحله پنجم

کره را درون یک تابه بریزید. بعد از اینکه کمی آب شد کشمش‌ها را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با کره تفت دهید. خیلی از افراد کنار کشمش خرما هم می‌گذارند. می‌توانید هسته خرما را خارج کنید و خرما را نیز با کره تفت دهید.

مرحله ششم

بعد از دم کشیدن برنج آن را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن را با مخلوط گوشت، خلال هویج پخته و سرخ شده، خلال پسته و بادام، کشمش و خرما تزیین کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها