تورپخت
غذای اصلی طرز تهیه تهچین کته
برنج کته تنها به خاطر سادگی پخت و سرعت تهیه آن محبوب نیست. این برنج به علت آنکه در آب خود برنج میپزد نسبت به
برنج آبکش خواص و ویتامینهایش را بهتر حفظ میکند. ما قصد داریم طرز تهیه تهچین کته را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
به یاد داشته باشید
بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
برنج خیس خوردهچهار پیمانه
نمکیک قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کرهیک سوم پیمانه
زعفران دم شدهسه قاشق غذاخوری
تخممرغیک عدد
خامه ترش کاله خرید آنلایندو قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
برنج را با شش پیمانه آب روی اجاق بگذارید. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید.
وقتی آب برنج جمع شد، آن را از روی حرارت بردارید.
در ظرفی تخممرغ را بزنید و با خامه و زعفران دم شده و دو قاشق روغن مخلوط کنید.
دو سه کفگیر از برنج را با این مواد مخلوط کرده و کف قابلمهای که روی حرارت کاملا داغ شده بریزید.
باقی برنج را روی مواد زعفرانی که صاف کردهاید بریزید، باقی روغن را روی برنج ریخته و قابلمه را روی متوسط قرار دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه شعله را کاملا کم کنید و ۹۰ دقیقه برای آماده شدن تهچین کته وقت بگذارید.
درباره این سایت