طرز تهیه کته قالبی در فر

 

طرز تهیه کته قالبی در فر

طرز تهیه برنج کته از

برنج آبکشساده‌تر است و در مدت زمان کوتاه‌تری آماده می‌شود، تنها لازم است به چند نکته کوچک دقت کنید. نگران نباشید ما همه این نکات را به شما خواهیم گفت؛ اگر می‌خواهید کته شما علاوه بر خوشمزگی و پخت خوب ظاهری دلپذیر داشته باشد کته قالبی در فر را امتحان کنید. اگر قالب‌های کوچک را انتخاب کنید می‌توانید برای هر نفر به صورت جداگانه مثل رستوران‌ها سرو کنید یا یک قالب بزرگ برای همه در نظر بگیرید، این تصمیم را به عهده خود شما می‌گذاریم. با ما همراه باشید!
به یاد داشته باشید 

بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.

بیشتر بخوانید

برنج خیس خوردهسه پیمانه

نمکیک قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کرهیک چهارم غذاخوری

زعفران دم شدهسه قاشق غذاخوری

ماست کم چرب سون خرید آنلاینیک سوم پیمانه

 

    مرحله اول

    برنج را بعد از خیس خوردن روی حرارت بالا بجوشانید و نیمی از روغن را به آن اضافه کنید.

    مرحله دوم

    بعد از جمع شدن آب برنج، آن را از روی حرارت بردارید و زعفران را به برنج اضافه کنید. در همین زمان یک قالب نچسب مافین را در فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

    مرحله سوم

    وقتی آب برنج جمع شد، قالب مافین را از فر بیرون بیاورید و چرب کنید. سپس برنج زعفرانی را با مقدار کمی ماست (طبق دستور) مخلوط کنید، با کفگیر در قلب برنج بریزید و رویش را صاف کنید و کمی فشار دهید.

    مرحله چهارم

    باقی روغن را با قاشق (به مقدار کم) روی هر قطعه از قالب بریزید و روی آن را با فویلی که چند جایش سوراخ شده بپوشانید.

    مرحله پنجم

    برنج‌ها را در فر بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه، حرارت را به درجه ۲۰۰ برسانید.
    بعد از نیم ساعت فویل را از روی قالب بردارید و از این زمان به بعد، هر وقت که احساس کردید دور مافین‌های برنجی کمی طلایی شده، قالب را از فر بیرون بیاورید.

    فوت کوزه‌گری

    • برای سالم بیرون آوردن مافین‌ها، در یک سینی لبه‌دار بزرگ آب سرد بریزید و قالب را چند دقیقه در آن قرار دهید

    مشخصات

    آخرین ارسال ها

    آخرین جستجو ها