طرز تهیه کته سیر

 

طرز تهیه کته سیر

نوآوری و به کار بردن طعم‌های مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با انجام کارهایی ساده می‌توانیم چیز جدید و متنوعی درست کنیم. کته سیر هم یک برنج جدید، ساده و خوش‌طعم است که طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.
به یاد داشته باشید 

بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو

  • طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو

برنج خیساندهسه پیمانه

پیاز ساطورییک عدد

سیر تازهیک کله

فلفل قرمزیک قاشق چای‌خوری

روغنیک پنجم پیمانه

نمکبه مقدار لازم

مرحله اول

کمی از روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را در آن بریزید. وقتی پیاز رنگ گرفت، سیر تازه خرد شده را هم به آن اضافه کنید و همراه با فلفل قرمز تفت دهید.

مرحله دوم

در قابلمه برنج را به شیوه کته ساده بجوشانید و وقتی آب آن کم شد، سیر و پیاز را اضافه کرده و با برنج به آرامی مخلوط کنید.

مرحله سوم

باقی روغن را بعد از جمع شدن آب برنج روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید. بعد از گذشت نیم ساعت، این برنج روی حرارت ملایم دم خواهد کشید.

فوت کوزه‌گری

  • سیر تازه را با برگ‌های سالم بالایش خرد کنید. بخشی از طعم خاص و متفاوت کته سیر یا سیر پلو، بخاطر همان برگ‌هاست.
  • شیرازی‌ها میانه خوبی با سیر پلو دارند و اگر شما هم میانه خوبی با غذاهای شیرازی دارید، می‌توانید با این روش کلم‌پلو شیرازی را تهیه کنید.

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها