طرز تهیه کته میگو

 

طرز تهیه کته میگو

کته میگو از غذاهای پرطرفدار جنوبی است که معمولا بومی‌ها آن را پرادویه درست می‌کنند. مصرف غذاهای دریایی معمولا در حاشه دریاها رایج‌تر است چون به سادگی مواد اولیه تازه را در اختیار دارند، با این حال شما این غذای خوشمزه را می‌توانید با میگوی یخ زده هم درست کنید. کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه کرده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.
به یاد داشته باشید 

بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

بیشتر بخوانید

برنج خیساندهچهار پیمانه

میگو آب‌پزنیم کیلو

پیاز حلقه شدهسه عدد

کشمش خیس خوردهیک پیمانه

گرد لیمویک قاشق مرباخوری

فلفل قرمزدو قاشق چای‌خوری

زعفران۱ قاشق مرباخوری

روغنیک چهارم پیمانه

نمکبه مقدار لازم

مرحله اول

کمی روغن در تابه داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا رنگ بگیرند. سپس با قاشق سوراخ‌دار آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه کرده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه کرده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

پس از ۲۰ دقیقه، وقتی آب برنج کته تمام شد، نیمی از آن را بردارید و کنار بگذارید. وسط برنج باقی مانده را گود کنید و میگو، کشمش و پیاز داغی را که با هم مخلوط کرده‌اید را آنجا بریزید.

مرحله پنجم

برنجی که کنار گذاشته بودید را روی برنج و مواد داخل قابلمه بریزید.
در قابلمه را بگذارید و برنج را برای یک ساعت دیگر روی شعله ملایم قرار دهید تا ته‌دیگ شود.

فوت کوزه‌گری

وقت ریختن مواد در گودی میان برنج، دقت کنید که دور تا دور قابلمه حاشیه‌ای از برنج باقی مانده باشد و مواد به دیوار قابلمه نچسبند.
این برنج را به شکل سالم در دیس گرد برگردانید.
این برنج را می‌توانید با گرد کاری طعم‌دار کنید.
کته میگو یکی از غذاهای محبوب جنوبی است و اگر به غذاهای جنوبی علاقه دارید، آش گوشت و قیمه بوشهری را هم با این دستورها می‌توانید آماده کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها