طرز تهیه برنج کته ساده

 

طرز تهیه برنج کته ساده

درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمی‌کنیم اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد. با خواندن این طرز تهیه برنج کته ساده را تهیه کنید و لذت ببرید. البته بر خلاف تصور شما 

تهیه برنج کته انواع زیادیدارد

بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو

  • طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو

برنج خیس خوردهچهار پیمانه

نمکیک قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کرهیک پنجم پیمانه

مرحله اول

برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.

مرحله دوم

نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.

مرحله سوم

وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دم‌کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
بعد از حدود ۳۰ دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقی مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

فوت کوزه‌گری

کته ساده را با اغلب غذاهای ایرانی می‌توانید سرو کنید. پیشنهاد ما خورشت آلو اسفناج یا خوراک مرغ است. البته شمالی‌ها میرزا قاسمی را هم با کته سر سفره می‌آورند.
اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و ساده برای سرو کردن در کنار غذایتان هستید، بیشنهاد می‌کنیم فرنی را امتحان کنید یا با این دستور شله‌زرد آماده کنید.
کته را باید با برنج ایرانی درست کنید اما اگر از برنج هندی استفاده می‌کنید؛ به زمان بیشتری برای خیس خوردن و پخته شدن برنج احتیاج دارید.
اگر از برنج دودی استفاده می‌کنید؛ از زیاد شستن آن پرهیز کنید تا عطر برنج از بین نرود. البته بهتر است که در ۴ پیمانه برنج، تنها یک پیمانه برنج دودی بریزید و از سه پیمانه برنج ساده در کنار آن استفاده کنید.
چون برنج کته آبکشی ندارد، به مقدار نمکی که اضافه می‌کنید، دقت کنید تا برنج شور نشود.
اگر برنج کته را از قبل خیس کرده‌اید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.
طرز تهیه چند نوع برنج کته دیگر را اینجا بخوانید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها